De nr.1 in marathon-training.
Trainen van de start tot aan de finish

Persoonlijke trainingsbegeleiding

Van de start tot aan de finish.

  •  Wil jij een persoonlijke trainer online via onze app ?
  •  Ga je voor je allereerste marathon of halve marathon? 
  •  Of ga jij voor een ultraloop van 56km?
  •  Wil je een persoonlijk record lopen?
  •  Of wil je je kwalificeren voor de legendarische Boston Marathon?

Bekijk HIER het Run2Forty2 Complete Trainingstraject Bekijk HIER het Run2Forty2 Online Trainingstraject

Benieuwd geworden naar onze succesvolle trainingsaanpak?

Bekijk dan eens via bovenstaande buttons het Complete Trainingstraject of het Online Trainingstraject.

Ons motto is: Het enige wat je nog zelf hoeft te doen is lopen!

NIEUW!

Vanaf het najaar 2023, begeleiden we onze lopers via de Run2Forty2 App. Dat maakt het voor de deelnemers nog makkelijker. Altijd je trainingsagenda snel en overzichtelijk bij de hand. Supersnelle communicatie met je trainer (Sam) en meldingen via de app als je nieuwe trainingen weer in je agenda zijn gezet.

Inhoud traject

* Persoonlijk intake gesprek met jouw trainer

* Je ontvangt vanaf je start via onze app iedere week jouw persoonlijke schema voor jou op maat gemaakt tot aan je marathon

* Online chat-service via de app met jouw eigen persoonlijke trainer

* Je kunt deelnemen aan de gezamenlijke duurlopen die gemiddeld eens per twee weken worden georganiseerd (bij Compleet traject)

* Je ontvang een Run2Forty2 trainingsshirt (Optioneel bij Online Traject)

* Je neemt gezamenlijk deel aan aantal geselecteerde (test)wedstrijden

* Je ontvangt een persoonlijk race-advies voor jouw marathon

De datums voor de gezamenlijke duurlopen voor ons traject richting de najaarsmarathons van 2024 zijn al bekend:

28 april (Kick Off), 12 mei, 26 mei, 9 juni, 23 juni, 7 juli, 21 juli, 18 augustus, 1 september, 8 september, 22 september, 6 oktober, 13 oktober, 27 oktober, 10 november.

Tarieven:

Zie tarieven per marathon of halve marathon vermeld in het Complete of Online Trainingstraject hierboven. Tarieven voor een 1/2 marathontraject en marathontraject zijn identiek.

Inschrijving marathons: SYDNEY, BERLIJN, CHICAGO, AMSTERDAM, NEW YORK, EINDHOVEN, VALENCIA (naar al deze buitenlandse marathons bieden wij ook een mooie Run2Forty2 reisarrangement.

Het traject voor de najaarsmarathons 2024 start in april en juni (New York en Valencia) 

Reizen: Wij gaan ook met je mee naar alle bovengenoemde buitenlandse marathons, heb je je reis  nog niet geboekt, vraag ons dan snel naar de mogelijkheden: info@run2forty2travel.nl

 

 

 

 

 

Valesca van Londen:

Marathon Berlijn was een geweldige belevenis! Mijn eerste..dus toch wat onzeker. Maar de gezamenlijke lange duurlopen tijdens het trainingstraject zorgen voor een enorme teamspirit. Waardoor het verblijf in Berlijn en samen je doel bereiken nog gaver wordt. Professionele begeleiding vooraf door Fitmasters/Run2Forty2 en de fantastische organisatie in Berlijn hebben er voor gezorgd dat ik met een enorme glimlach (en zelfs nog wat energie over) over de finish ging! Op naar de volgende!

                                     Chantal Dijkhuizen:

Mijn twijfels zijn door de deskundige begeleiding en het enthousiasme van de trainers omgezet naar mooie daden: een goed trainingstraject, een onvergetelijk weekend in Berlijn en een snellere marathon dan ik ooit had gedacht! Dankzij de trainers heb ik er alles uit gehaald en ga ik nu voor nog meer, de volgende marathon met jullie staat alweer op het programma. Het traject was niet alleen deskundig maar ook nog eens gezellig! Bedankt voor alles.