De nr.1 in marathon-training.
Run2Forty2 is opgericht door Sam & Kazia

Over ons

Run2Forty2 is opgericht door Sam & Kazia Blom

 

Het team van Run2Forty2 maakt van je droom een onvergetelijke marathonbeleving!

Wij hebben in de afgelopen 16 jaar, sinds de oprichting van Run2Forty2, ruimschoots ervaring opgedaan in het begeleiden van bijzondere marathonreizen over de hele wereld en het op en top voorbereiden van onze deelnemers op hun marathon.

Sam Blom

Sam liep in 1989 zijn eerste marathon. Sinds die tijd loopt Sam jaarlijks zo'n 2 á 3 marathons. In 1989 liep Sam bij zijn debuut op de klassieke afstand 2:58 uur. 32 jaar, en tientallen marathons later in 2021 loopt Sam, op 53-jarige leeftijd, de Valencia Marathon wederom in 2:58 uur. Ruim 30 jaar op een slimme en verantwoorde manier trainen werpen duidelijk zijn vruchten af.

Sam heeft zich dan ook al midden jaren ’90 bekwaamd in het trainersvak en heeft zich hierin ruimschoots bewezen. Zijn op maat gemaakte trainingsprogramma, dat zich steeds verder heeft ontwikkeld, heeft zijn vruchten afgeworpen bij veel marathonlopers en zorgt voor de ideale opbouw voor het lopen van een marathon. Inmiddels heeft Sam een prachtig online systeem ontwikkeld, waarmee hij iedereen waar dan ook ter wereld kan begeleiden. Wil je optimaal voorbereid worden op je marathon, maar ook genieten van zijn ervaring en tips, dan moet je bij Sam zijn. De nummer 1 marathontrainer van Nederland!

En daarnaast is Sam ook nog eigenaar van Run2Day Haarlem en weet dus alles over de perfecte marathon-gear, schoenen, voeding, hartslagmeters etc.

Kazia Blom

Kazia heeft ruim 30 jaar ervaring in het samenstellen van reizen en het begeleiden van groepen op deze buitenlandse reizen. Zij weet als geen ander wat voor een marathonloper belangrijk is tijdens de reis.

Van de beste vliegtijden tot de locatie en de kwaliteit van het hotel, tot de organisatie van de supporterspunten en van de transfers naar de start, tot de gezellige after-marathon party’s; Kazia weet, als partner van een marathonloper, hoe belangrijk de randvoorwaarden zijn om een goede marathon te lopen en zorgt ervoor deze zo perfect mogelijk te faciliteren, zodat jij optimaal presteert. Daarnaast is de persoonlijke touch en aandacht die zij geeft aan de reizen, een onbetaalbare meerwaarde!

De kracht van de combinatie

Run2Forty2 is ontstaan doordat Sam en Kazia hun passies wilden laten samenkomen. De liefde voor het lopen van marathons, de perfecte trainingsmethode voorafgaand aan het avontuur en uiteindelijk de bijzondere marathonreis waarbij alles tot in detail voor je is geregeld. Deze combinatie zorgt voor dè onvergetelijke marathonervaring! Run2Forty2 is inmiddels uitgegroeid tot niet de grootste, maar wel de beste marathonreis-organisatie van Nederland.

Het team

Het team is inmiddels uitgebreid met zo’n 8 trainers/begeleiders. Zij zijn aanwezig bij de gezamenlijke trainingen bij onze trainingslocatie. Sam Blom stelt online je persoonlijke trainingsschema op, en begeleidt je uitvoerig gedurende het hele trainingstraject. Kazia beantwoord persoonlijk al jouw vragen over de reis, telefonisch of per mail. En op alle reizen geldt: Kazia en of Sam zijn er altijd bij!! Daarnaast zal je veelvuldig contact hebben met Rikki Blom, per mail of telefonisch. Onze administratieve duizendpoot! 

Welke marathon ga jij straks lopen?