De nr.1 in marathon-training.
Trainen van de start tot aan de finish

Trainingsbegeleiding

Van de start tot aan de finish.

  •  Ga je voor je allereerste (halve) marathon? 
  •  Of ga jij voor een ultraloop van 56km?
  •  Wil je een persoonlijk record lopen?
  •  Of wil je je kwalificeren voor de Boston Marathon?

Bekijk nu het Run2Forty2 Complete Trainingstraject Bekijk nu het Run2Forty2 Online Trainingstraject

Welke marathon of afstand je ook wenst, Run2Forty2 heeft een unieke trainingsmethode ontwikkeld, die jou in staat stelt om op je eigen niveau te trainen voor een (halve) marathon. Deze methode heeft zich inmiddels ruimschoots bewezen en al menig deelnemer juichend over de finish doen komen!

Belangrijk uitganspunt van onze methode is dat sport, werk en privé in balans zijn, zodat je je comfortabel voelt bij de trainingsarbeid die je moet verrichten. Het is natuurlijk wel zo fijn als je nog een beetje tijd over hebt voor andere dingen, en dit kan ook zeker!

Daarom begint het trainingstraject met een uitgebreide online aanmelding, die we vervolgens uitvoerig met je doorspreken. Hierdoor kunnen wij een realistische trainingsintensiteit koppelen aan de doelstellingen die je hebt.

Alle trainingen worden door ons voorzien van een opdracht die in de opbouw past. De resultaten voer je daarna in in ons online trainingssysteem. Zo kunnen wij jouw vorderingen goed volgen en indien nodig aanpassen, of even met je chatten als dat nodig is. Jij kan natuurlijk desgewenst ook met jouw eigen trainer chatten. We begeleiden je dus continu, indien nodig elke dag, persoonlijk en nauwkeurig.

Als je je aanmeldt voor het Complete Trainingstraject krijg je bovendien een mooie outfit, diverse clinics en ook nog eens de mogelijkheid om met ons mee te trainen bij één van onze schitterende trainingslocaties in Breda, Castricum of Haarlem (zie "contact" voor de adresgegevens). Gemiddeld eens per twee weken organiseren we een gezamenlijke duurloop, op diverse niveaus en onder begeleiding van onze Run2Forty2 professionele trainers. Dat is goed voor de opbouw en wel zo gezellig! Ook plannen we natuurlijk een aantal wedstrijden in binnen het traject.

Benieuwd geworden naar onze succesvolle trainingsmethode?

Kijk dan eens naar het Complete Trainingstraject of …. het Online Trainingstraject. Bij Run2Forty2 train je op maat en begin je goed voorbereid aan jouw doelstelling! Ben jij nog niet toe aan de 42km maar wil je van de 21km een mooie uitdaging maken, ook dan begeleiden wij jou heel graag naar deze mooie afstand toe! Of wil je nog net een stapje verder en trainen voor een 56km, ook dan weten wij de juiste stappen te bewandelen!

Het enige wat je zelf hoeft te doen is lopen!

Inhoud traject

persoonlijk intake gesprek met jouw trainer

* je krijgt vanaf je start iedere week jouw persoonlijke schema voor jou op maat gemaakt tot aan je marathon

* online chat service met jouw eigen persoonlijke trainer

je kunt deelnemen aan de gezamenlijke duurlopen die gemiddeld eens per twee weken worden georganiseerd (alleen bij Compleet traject)

* je ontvang een Run2Forty2 trainingsshirt (alleen bij Compleet traject)

* clinics over (sport)voeding, trainen met hartslagmeter en uiteraard alle tips en trucs voor het succesvol lopen van een marathon

* je neemt gezamenlijk deel aan aantal geselecteerde (test)wedstrijden

* je krijgt een persoonlijk race-advies voor jouw marathon

Het trainingstraject voor de marathons van Berlijn, Chicago, Amsterdam, New York, zal 19 april van start gaan. Deelnemers aan de Valencia marathon starten op 7 juni met hun trainingstraject.

Valesca van Londen:

Marathon Berlijn was een geweldige belevenis! Mijn eerste..dus toch wat onzeker. Maar de gezamenlijke lange duurlopen tijdens het trainingstraject zorgen voor een enorme teamspirit. Waardoor het verblijf in Berlijn en samen je doel bereiken nog gaver wordt. Professionele begeleiding vooraf door Fitmasters/Run2Forty2 en de fantastische organisatie in Berlijn hebben er voor gezorgd dat ik met een enorme glimlach (en zelfs nog wat energie over) over de finish ging! Op naar de volgende!

                                     Chantal Dijkhuizen:

Mijn twijfels zijn door de deskundige begeleiding en het enthousiasme van de trainers omgezet naar mooie daden: een goed trainingstraject, een onvergetelijk weekend in Berlijn en een snellere marathon dan ik ooit had gedacht! Dankzij de trainers heb ik er alles uit gehaald en ga ik nu voor nog meer, de volgende marathon met jullie staat alweer op het programma. Het traject was niet alleen deskundig maar ook nog eens gezellig! Bedankt voor alles.