De nr.1 in marathon-training.
Trainen van de start tot aan de finish

Trainingsbegeleiding

Van de start tot aan de finish.

  •  Wil jij een persoonlijke trainer online (elke afstand is mogelijk)?
  •  Ga je voor je allereerste marathon of halve marathon? 
  •  Of ga jij voor een ultraloop van 56km?
  •  Wil je een persoonlijk record lopen?
  •  Of wil je je kwalificeren voor de legendarische Boston Marathon?

Bekijk HIER het Run2Forty2 Complete Trainingstraject Bekijk HIER het Run2Forty2 Online Trainingstraject

Welke afstand je ook wilt lopen, op welk tempo, Run2Forty2 heeft een unieke persoonelijke trainingsaanpak die jou in staat stelt om op je eigen niveau te trainen voor een hele of halve marathon. Deze aanpak heeft zich inmiddels ruimschoots bewezen met jaarlijks prachtige individuele resultaten op de grootste  marathons van de wereld en in Nederland.

Belangrijk uitganspunt van onze trainingsaanpak is dat je trainingen, je werk en privé in balans zijn. Jij moet je comfortabel voelen bij de trainingsarbeid die je moet verrichten. Het is natuurlijk wel zo fijn als je ook nog een beetje tijd over hebt voor andere dingen. Een trainingsprogramma moet jou verder helpen en je niet frustreren.

Daarom begint het trainingstraject met een uitgebreide online aanmelding die we vervolgens uitvoerig met je doorspreken. Hierdoor kunnen wij een realistische trainingsintensiteit koppelen aan de doelstellingen die je hebt.

Alle trainingen worden door ons voorzien van een opdracht die in de opbouw past. Elke week ontvang je weer nieuwe trainingsopdrachten. De resultaten voer je daarna in in ons online trainingssysteem. Zo houden wij jouw vorderingen dagelijks bij en sturen bij waar nodig. De online chatservice zorgt ervoor dat je met al je vragen direct terecht kunt bij je eigen online personal trainer.  We begeleiden je dus continu, indien nodig elke dag, persoonlijk en nauwkeurig. Sam Blom is jouw online personal trainer.

Als je je aanmeldt voor het Complete Trainingstraject ontvang je bovendien een prachtig zeer hoogwaardig Run2Forty2 shirt, diverse clinics en ook nog eens de mogelijkheid om met ons mee te trainen bij één van onze schitterende trainingslocaties in Breda, Haarlem of Castricum (zie "contact" voor de adresgegevens). Gemiddeld eens per twee weken organiseren we namelijk een gezamenlijke duurloop, op diverse niveaus en onder begeleiding van onze professionele Run2Forty2 trainers. Dat is goed voor de opbouw en wel zo gezellig! Je loopt namelijk nooit te hard, je route is door ons geregeld en je loopt met andere Run2Forty2 marathon-lopers in een prachtige omgeving. Wij zorgen ervoor dat je belangrijkste trainingen (je lange duurlopen) bijna altijd succesvol zijn. Ook plannen we een aantal wedstrijden in binnen het traject zodra die weer gaan plaatsvinden.

Woon je niet in de buurt van onze trainingslocaties, of train je toch liever alleen, dan is de Online Trainingstraject de oplossing. Wekelijks je nieuwe persoonlijke schema van Sam, dagelijkse contactmogelijkheden, maar je lange duurlopen doe je dan alleen of andere hardloopmaatjes en in je eigen omgeving.

Benieuwd geworden naar onze succesvolle trainingsaanpak?

Bekijk dan eens via bovenstaande buttons het Complete Trainingstraject of het Online Trainingstraject. Bij Run2Forty2 train je op maat en begin je goed voorbereid aan jouw marathon, op welk niveau je ook loopt! Ben jij nog niet toe aan de 42 km maar wil je van de 21 km een mooie uitdaging maken, ook dan begeleiden wij jou heel graag naar deze mooie afstand toe! 

Ons motto is: Het enige wat je nog zelf hoeft te doen is lopen!

Inhoud traject

* Persoonlijk intake gesprek met jouw trainer

* Je ontvangt vanaf je start iedere week jouw persoonlijke schema voor jou op maat gemaakt tot aan je marathon

* Online chat-service met jouw eigen persoonlijke trainer

* Je kunt deelnemen aan de gezamenlijke duurlopen die gemiddeld eens per twee weken worden georganiseerd (bij Compleet traject)

* Je ontvang een Run2Forty2 trainingsshirt (Optioneel bij Online Traject)

* Clinics over het trainen met hartslagmeter en uiteraard alle tips en trucs voor het succesvol lopen van een marathon

* Je neemt gezamenlijk deel aan aantal geselecteerde (test)wedstrijden

* Je ontvangt een persoonlijk race-advies voor jouw marathon

Start Marathon Trainingstraject Najaarsmarathons 2022:

Traject gaat op 03 april 2022 van start en duurt tot aan de marathon waar jij voor wilt trainen.

Tarieven:

Zie tarieven per marathon of halve marathon vermeld in het Complete of Online Trainingstraject hierboven. Tarieven voor een 1/2 marathontraject en marathontraject zijn identiek.

Covid-19: 

Mochten er geen officiële wedstrijden plaatsvinden tijdens het trainingstraject i.v.m. Covid-19, dan zullen wij zelf kleinschalige wedstrijden organiseren voor onze deelnemers. Vindt er geen officiële marathon plaats in het najaar, dan zullen we zelf onze eigen marathon organiseren. Bij Run2Forty2 loop jij altijd je race!

 

 

Valesca van Londen:

Marathon Berlijn was een geweldige belevenis! Mijn eerste..dus toch wat onzeker. Maar de gezamenlijke lange duurlopen tijdens het trainingstraject zorgen voor een enorme teamspirit. Waardoor het verblijf in Berlijn en samen je doel bereiken nog gaver wordt. Professionele begeleiding vooraf door Fitmasters/Run2Forty2 en de fantastische organisatie in Berlijn hebben er voor gezorgd dat ik met een enorme glimlach (en zelfs nog wat energie over) over de finish ging! Op naar de volgende!

                                     Chantal Dijkhuizen:

Mijn twijfels zijn door de deskundige begeleiding en het enthousiasme van de trainers omgezet naar mooie daden: een goed trainingstraject, een onvergetelijk weekend in Berlijn en een snellere marathon dan ik ooit had gedacht! Dankzij de trainers heb ik er alles uit gehaald en ga ik nu voor nog meer, de volgende marathon met jullie staat alweer op het programma. Het traject was niet alleen deskundig maar ook nog eens gezellig! Bedankt voor alles.