De nr.1 in marathon-training.
Marathonpresentaties Reizen & trainingen

Marathonpresentaties 

Reizen en trainen het hele jaar door.

Ben jij al plannen aan het maken voor een marathon in 2019?

In januari staan de presentaties van Run2Forty2 weer op de agenda betreft de mooie najaarsmarathons van 2019. Denkend aan IbizaBerlijn, Chicago, of misschien wel New York of Valencia.... Natuurlijk kan je ook kiezen voor een marathon dichter bij huis, zoals bijvoorbeeld Amsterdam of Eindhoven......  

In Breda, en Haarlem zullen er presentaties gegeven worden betreft de ideale marathonvoorbereiding, de do's and dont's, de trainingstrajecten en alle mogelijkheden die Run2Forty2 biedt richting alle najaarsmarathons. Tevens zullen we de 5 arrangementen presenteren die wij begeleiden naar Ibiza, Berlijn, Chicago, New York en Valencia 2019. Stuk voor stuk prachtige marathons met de allerbeste accomodaties en vanzelfsprekend ervaren marathon (reis) begeleiding. Loop jij liever een kortere afstand, bv 21km of 12km of misschien vindt jij 10km een mooie afstand, dan kan je in Ibiza en Valencia tegelijkertijd met de marathon ook meegenieten van dit gave sportevent!

Plannen of twijfels over het lopen van een marathon? Dan nodigen wij je graag uit voor een van de drie presentaties in januari 2019. Op 20 januari in Haarlem en op 27 januari in Breda, wij adviseren je graag!

Meer weten?

Meld je aan voor één van de presentaties bij jou in de buurt via één van onderstaande buttons! Tot ziens bij Run2Forty2

Meld je nu aan

regio Haarlem
Marathonpresentatie New York, Berlijn, Chicago, Amsterdam, Valencia
20-01-2019 10:30
Run2Day Haarlem, Jacobijnestraat 54,
2011TH Haarlem
regio Breda
Marathonpresentatie New York, Berlijn, Chicago, Amsterdam, Valencia
27-01-2019 15:00
Fitmasters, Groenstraat 74,
4841 BE Prinsenbeek