De nr.1 in marathon-training.
Virtual race #Bepartofourfamily

Marathon Overige marathons

Startdatum: 28-06-2020

Wat is het een saaie periode, zonder wedstrijden, zonder marathons, zonder georganiseerde loopjes, zonder je hardloopvrienden. Gelukkig kunnen we nog hardlopen, en trainen, maar waarvoor?? Normaliter is er in deze periode een overvloed aan loopwedstrijden, overal kan je even testen waar je nou eigenlijk staat met je training. In edeze tijd organiseren wij volop reizen naar hardloopevenementen over de hele wereld, die organisatie ligt nu helaas even helemaal stil. Maar Run2Forty2 zit nooit stil;-)..... 

Daarom organisaeren wij  de "Run2Forty2 Virtual Run". Wat is een Virtual Run? Dat is een hardloopwedstrijd,  die je alleen loopt, maar wel natuurlijk om een tijd neer te zetten, het is immers een wedstrijd. De één gaat voor een PR, de ander gaat ervoor om de afstand uit te lopen, weer een ander gaat ervoor om zijn loopmaat virtueel te verslaan, of misschien wel met de winst ervan door te gaan. Net als in een wedstrijd waarbij je samen start, maar alleen over de finish gaat. In deze tijd is het ook mogelijk om met een andere loper te starten, natuurlijk wel op gepaste afstand! Iedereen kan meedoen, waar dan ook ter wereld! Elke inschrijving voor de 5KM, 10KM of 21KM mag één gratis startnummer aanvragen voor de 1,5KM Kids Run! Leuk om dus samen met je kind te lopen (kinderen tot 12 jaar).

Wij gaan ervoor zorgen dat alle uitslagen van de deelnemers verwerkt worden en zullen vanzelfsprekend een uitslagenlijst presenteren. Elke deelnemer ontvangt van ons een speciale Run2Forty2 #Bepartofourfamily Virtual Run medaille plus certificaat met de uitslag per post thuisgestuurd!!! Een collectorsitem!! Ook de kinderen aan de Kids Run ontvangen een medaille!!! De winnaar mannen en vrouwen separaat (op de 5KM, 10KM en de 21KM),  ontvangt een prachtig Run2Forty2 vest van Craft. 

Hoe nu verder: Schrijf je in via de button op deze pagina. Ontvang een tikkie voor de betaling. Nadat je de betaling hebt voldaan, ontvang je per mail je startnummer. Speld deze op, loop de race op raceday tijdstip is door jou zelf te bepalen, stuur je uitslag in de vorm van een foto van je horloge of telefoon en je startnummer naar marketing@run2forty2.nl uiterlijk zondagavond 23.59 uur aan ons toe, en wij zullen op maandag na de race de uitslagen en de winnaars bekend maken.

Heb je een leuke foto van jezelf in je raceoutfit met startnummer? Zet deze foto op Facebook/Instagram, tag Run2Forty2 en gebruik de #Bepartofourfamily. Van alle inzendingen van deze foto's wordt een winnaar gekozen die van ons een prachtige prijs ontvangt in de vorm van een Run2Forty2 runningshirt!

Tarief voor zowel de 5KM, 10KM als 21KM €14,50 per persoon. Met de opbrengst van het inschrijvingsgeld zullen wij € 5,00 per deelnemer schenken aan Stichting Run4Schools (www.run4schools.nl). 

UITSLAGEN VIRTUAL RUN 28 JUNI

5KM Vrouwen:/img/userfiles/files/Uitslag%205KM%20vrouwen%20juni.pdf

5KM Mannen: /img/userfiles/files/Uitslag%205KM%20mannen%20juni.pdf

10KM Vrouwen: /img/userfiles/files/Uitslag%2010KM%20vrouwen%20juni.pdf

10KM Mannen: /img/userfiles/files/Uitslag%2010KM%20mannen%20juni.pdf

21KM Vrouwen: /img/userfiles/files/Uitslag%2021KM%20vrouwen%20juni.pdf

21KM Mannen: /img/userfiles/files/Uitslag%2021KM%20mannen%20juni%281%29.pdf

Kidsrun: /img/userfiles/files/Uitslag%20kidsrun%20juni.pdf

#Bepartofourfamily

 Schrijf je via onderstaande button in voor de Virtual op 28 juni 2020!!!

Na je inschrijving ontvang je van ons een Tikkie voor de betaling. Is de betaling voldaan, ontvang je per mail je startnummer.

Afstanden 28 juni: 5KM, 10KM, 21KM en 1,5KM Kidsrun

#Bepartofourfamily!

LET OP: Inschrijving sluit op vrijdag 26 juni 12.00 uur

Team Run2Forty

Vergeet niet: Je resultaat van de run dient op raceday (28 juni) uiterlijk 23.59 uur per mail: marketing@run2forty2.nl aangeleverd zijn. Met foto van je horloge/telefoon, met de gelopen afstand en de tijd, o.v.v. van je startnummer en volledige naam zoals je bent ingeschreven. 

Nadat u uw gegevens heeft ingevoerd, ontvangt u (boven aan het scherm) de link om de brochure van uw keuze te downloaden. Deze brochure wordt dan opgeslagen in de downloadmap van uw computer, vergeet niet naar boven te scrollen om de link te zien!

Door het verzenden van dit contactformulier blijft u automatisch op de hoogte van de activiteiten van Run2Forty2 aangaande ons aanbod in marathonreizen en trainingsmogelijkheden. U kunt zich op elk gewenst moment afmelden via de link in onze nieuwsbrief.

Deelnemer 1

*We geven geen garanties op kamer op indeling, maar natuurlijk doen we ons uiterste best u in te delen met een andere deelnemer.

Deelnemer 1 is verantwoordelijk voor de inschrijving(en) op dit formulier en dient deze tevens te ondertekenen. De facturatie en alle mondelinge- en schriftelijke correspondentie zal via deelnemer 1 worden gevoerd. Deelnemer 1 dient zijn of haar medereizigers te informeren over alle, door Run2Forty2, gecommuniceerde informatie.

Gebruik uw muis om in het vak hiernaast uw handtekening te plaatsen

U ontvangt van ons een kopie van dit aanvraagformulier per e-mail
GARANTIE
Wij zullen uw voorboeking pas in optie houden vanaf het moment dat de betaling van de voorboeking door ons is ontvangen binnen de daarvoor gestelde betalingstermijn tot 7 dagen nadat wij ons arrangement voor 2016 aan u bekend hebben gemaakt.

U dient binnen 7 dagen de voorboeking om te zetten naar een definitieve reservering. Indien u na de voorboeking besluit met Run2Forty2 deel te nemen aan het marathonreisprogramma, en u voorboeking omzet tot een definitieve reservering op een van onze reizen, wordt de betaling van de voorboeking uiteraard in mindering gebracht op de uiteindelijke reissom.


Het is niet mogelijk een voorboeking door te schuiven naar een volgend jaar of andere marathon. Wij zullen uw inschrijving namelijk direct doorvoeren nadat de betaling is ontvangen van de voorboeking. Naamswijziging van een loper zijn derhalve niet mogelijk. Vanaf dat moment staat u geregistreerd voor de marathon van uw keuze.

Run2Forty2 behoudt zich het recht eventuele wijzigingen door te voeren binnen het programma t.o.v. het voorgaande jaar. Voorboekingen worden geaccepteerd zo lang wij plaatsen kunnen garanderen.

Ondergetekende verklaart op de hoogte te zijn van de aanmeldingsvoorwaarden zoals hierboven beschreven.


Klik hier voor meer informatie over onze trainingstrajecten!

Deelnemer 1

*We geven geen garanties op kamer op indeling, maar natuurlijk doen we ons uiterste best u in te delen met een andere deelnemer.

Deelnemer 1 is verantwoordelijk voor de inschrijving(en) op dit formulier en dient deze tevens te ondertekenen. De facturatie en alle mondelinge- en schriftelijke correspondentie zal via deelnemer 1 worden gevoerd. Deelnemer 1 dient zijn of haar medereizigers te informeren over alle, door Run2Forty2, gecommuniceerde informatie.

Gebruik uw muis om in het vak hierboven uw handtekening te plaatsen
U ontvangt van ons een kopie van dit aanvraagformulier per e-mail

Klik hier voor meer informatie over onze trainingstrajecten!

Lees ervaringen van anderen