De nr.1 in marathon-training.
Teambuilding van start tot finish

Bedrijven

Met uw gezonde personeel trainen voor een nationaal of internationaal sportevent!

Wilt u graag met uw bedrijf deelnemen aan een uniek sportevenement? Wij begeleiden u graag van a tot z. Natuurlijk is het ook mogelijk om een mooi evenement te organiseren voor alleen uw eigen personeel (en of uw klanten). Voor onze klant RITUALS COSMETICS organiseren wij al 5 jaar van alles rondom de TCS Amsterdam marathon, van training tot inschrijving, van locatie tot kleding. Voor onze klant OTOLIFT organiseren wij jaarlijks de "Otolift Run" van A tot Z, van trainingen tot catering van kleding tot prijzen.

Gezond personeel is misschien nu wel belangrijker dan ooit. Het ziekteverzuim is het afgelopen jaar (2022) ruim 40% gestegen als in het voorgaande jaar 2021. Personeel werkt nog altijd veel thuis, eet anders en misschien minder gezond, maar bovenal, beweegt minder. Run2Forty2 helpt jouw bedrijf gezond te blijven.

Wij beschikken over een uniek online trainingsprogramma met persoonlijke begeleiding.

Met enthousiasme verzorgen wij de online trainingen, groepstrainingen, clinics over voeding, blessurepreventie etc, tot de hardloopkleding helemaal in stijl van uw bedrijf. Natuurlijk zorgen wij er ook voor dat de startnummers worden geregeld bij populaire evenementen, en dat op de dag van het evenement zelf alles voor u uit handen wordt genomen; van VIP locatie bij start/finish, tijdhazen tijdens het evenement, massage achteraf, fysio, supporters cheering zones, catering etc. Aan alles wordt gedacht!

Voor evenementen van 20 tot 1000 deelnemers, wij regelen het voor u!

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden voor uw bedrijf!Mail naar:  info@run2forty2travel.nl of bel met Kazia 06-42253517