De nr.1 in marathon-training.
Teambuilding van start tot finish

Bedrijven

 Met uw gezonde personeel trainen voor een nationaal of internationaal sportevent!

Wilt u graag met uw bedrijf deelnemen aan een uniek sportevenement? Wij begeleiden u graag van a tot z. Natuurlijk is het ook mogelijk om een mooi evenement te organiseren voor alleen uw eigen personeel (en of uw klanten). Voor onze klant Rituals organiseren wij al 5 jaar van alles rondom de TCS Amsterdam marathon, van training tot inschrijving, van locatie tot kleding. Voor onze klant Otolift organiseren wij jaarlijks de "Otolift Run" van A tot Z.

Gezond personeel is misschien nu wel belangrijker dan ooit. Het ziekteverzuim is het afgelopen jaar ruim 40% gestegen als in het voorgaande jaar 2019. Personeel werkt thuis, eet misschien minder gezond, maar bovenal, beweegt minder. Run2Forty2 helpt jouw bedrijf gezond te blijven.

Wij beschikken over een uniek online trainingsprogramma met persoonlijke begeleiding.

Met enthousiasme verzorgen wij de online trainingen, groepstrainingen (nu in kleine groepjes), clinics over voelding, blessurepreventie etc, nieuwsbrieven etc. tot de hardloopkleding helemaal in stijl van uw bedrijf. Natuurlijk zorgen wij er ook voor dat de startnummers worden geregeld bij reeds bestane evenementen, dat op de dag van het evenement zelf alles voor u uit handen wordt genomen; VIP locatie bij start/finish, tijdhazen tijdens het wedstrijd, massage achteraf, fysio, supporters cheering zones, catering etc. Aan alles wordt gedacht!

Voor evenementen van 20 tot 1000 deelnemers, wij regelen het voor u!

Al jaren verzorgen wij met bijzonder veel plezier en succes jaarlijks loopevenementen voor Rituals!

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden voor uw bedrijf!Mail naar:  info@run2forty2travel.nl of bel met Kazia 06-42253517

Ik accepteer de Privacy Policy
Meld mij aan voor de Run2Forty2 nieuwsbrief